EVENEMENT FOTOGRAAF

Goede foto's van evenementen kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken. De basis van mijn carrière als fotograaf ligt bij de evenementfotografie. Hierbij probeer ik altijd op zoek te gaan naar bijzondere momenten, echte mensen en het overbrengen van de juiste sfeer. Je kunt mij boeken voor ieder soort evenement. Van muziekfestivals tot bedrijfsevenementen, congressen en foodevents. Ik zorg voor de juiste foto's.

niks

Ben je op zoek naar een fotograaf voor de mooiste foto's van jouw event?

Neem vrijblijvend contact met me op via:

06 4000 74 32 of hello@roblipsius.com.

Laat je e-mail hiernaast achter, dan neem ik contact met jou op.

Neem contact met me op.

Festivalfotografie

DE FESTIVAL SFEER

Waarschijnlijk herken je dat wel. Dat moment dat je bij een evenement binnenkomt en om je heen kijkt. Alles is mooi, je voelt je goed, je hebt er zin in. De mensen zijn mooi, de muziek is lekker en het zonnetje schijnt. Dit is de sfeer en het gevoel die ik probeer vast te leggen op mijn foto’s. Ik probeer zo min mogelijk ‘aanwezig’ te zijn. Mensen zullen mij niet snel zien. Alleen zo kan ik echte momenten vastleggen en de juiste sfeer te pakken krijgen.

Neem vrijblijvend contact met op.
06 4000 7432

FOOD FESTIVALS

Op een food festival is veel te zien en te beleven. Maar uiteraard staat het eten en drinken centraal. Een goudgeel biertje dat uit de tapkraan stroomt. Frietjes die net uit het vet komen, een mooie burger die wordt samengesteld. En natuurlijk de mooie mensen die lekker aan het eten, drinken en genieten zijn. Ik leg alle mooie momenten en heerlijke gerechten voor je vast.

BUSINESS EVENT

Wil je de fijne, ongedwongen sfeer van jouw business event vastleggen? Heb je een borrel voor je personeel, een symposium, opening of lanceringsevenement? Ik help je met de mooiste beelden om zo een prachtige herinnering aan dit evenement te hebben. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Je kunt altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

SPORT EVENT

Heb je binnenkort een toernooi? Belangrijke kampioenswedstrijd, of wil je foto’s van je sportteam in actie? Ik kan het voor je fotograferen. Ook hier kunnen we bespreken wat voor jou belangrijk is. De emotie van de sporter? De actie of de feeling en spanning rondom een wedstrijd? Alles is mogelijk.

GRATIS INTAKEGESPREK

Neem contact met me op via onderstaand formulier, dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw wensen en de mogelijkheden.

Total: