PORTRET FOTOGRAFIE

Ben je op zoek naar een portretfotograaf voor headshots van personeel, jezelf of voor je portfolio als model?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van zakelijke portretten op een strak witte achtergrond tot casual modelshoots in de buitenlucht.

Neem vrijblijvend contact met me op via het formulier hiernaast. Of geef me gewoon een belletje, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Mijn gegevens:
06 4000 74 32
hello@roblipsius.com

EEN GOED PORTRET

Geen geposeerde houdingen. Geen geforceerde lach. Maar juist oprecht. De echte jij. Ik stel je op je gemak en zorg ervoor dat de shoot soepel verloopt. No awkward moments. Niets geforceerd. Maar juist relaxed.

Of het nu gaat om zakelijke portretten voor een multinational, foto’s voor je portfolio als model, portretfoto’s voor eigen gebruik of foto’s voor je Insta timeline.

 • 5 star review  Een professionele fotograaf en zeer prettig om mee samen te werken! Voor onze nieuwe website hadden we nieuwe 'aan het werk' foto's nodig. Tijdens het fotograferen stelt hij iedereen op zijn gemak, waardoor het echt goede foto's zijn geworden. Hij neemt initiatieven en daardoor heb je veel meer diversiteit in je uiteindelijke keuze. Zeer tevreden!

  thumb Emma Creemers
 • 5 star review  Ik heb goede ervaringen met Rob Lipsius . Hij werk netjes, professioneel en is vriendelijk. Houd zich aan de afspraak en levert snel de foto s af.Ik zou deze fotograaf aanraden !

  thumb Michel Soriano
 • 5 star review  Wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad bij ons op het bedrijf. Met de foto's kunnen we nu prima verder.

  thumb Liesbeth Bus
 • 5 star review  Super professionele fotograaf en prettig om mee samen te werken! Duidelijke en snelle communicatie wat ik erg prettig vond. Wij hebben foto's laten maken van alle (30) gerechten op onze menu kaart. Er wordt meegedacht over hoe de gerechten op de foto gezet moeten worden, maar ik vond het ook fijn dat er naar onze eigen verwachting werd geluisterd. Het resultaat was boven verwachting.

  thumb Liza Bouman
 • 5 star review  Erg tevreden over het werk dat Rob heeft geleverd voor Monsieur Saucisson in de Markthal. Rob is creatief in zijn foto's, levert goede kwaliteit en voelt goed de sfeer aan omtrent de foto's! Het was erg prettig om met hem samen te werken. Het viel op dat Rob in korte tijd precies aanvoelde wat wij wilden uitstralen als winkel. Alles verliep erg vlot in een fijne ambiance en hij nam de tijd waar nodig. Rob kan ik van harte aanbevelen!

  thumb Victoria Haan

GRATIS INTAKEGESPREK

Neem contact met me op via onderstaand formulier, dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw wensen en de mogelijkheden.

Total: