PORTRET FOTOGRAFIE

Een van mijn specialiteiten is portretfotografie.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Van zakelijke portretten op een strakke achtergrond tot casual shoots in de buitenlucht. Hierbij vind ik het belangrijk iemands persoonlijkheid te vangen in een zo echt mogelijk beeld.
Ben je op zoek naar een portretfotograaf voor headshots van personeel, jezelf of voor je portfolio als model?

Neem vrijblijvend contact met me op via het formulier hiernaast. Of geef me gewoon een belletje, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Mijn gegevens:
06 4000 74 32
hello@roblipsius.com

EEN GOED PORTRET

Elke persoon goed op de foto krijgen, dat is mijn doel. Geen geposeerde houdingen. Geen geforceerde lach. Maar juist oprecht. De echte jij. Ik stel je op je gemak en zorg ervoor dat de shoot soepel verloopt. No awkward moments. Niets geforceerd. Maar juist relaxed.

Of het nu gaat om zakelijke portretten voor een multinational bedrijf, foto’s voor je portfolio als model, portretfoto’s voor eigen gebruik of foto’s voor je Insta timeline.

 • 5 star review  Erg tevreden over het werk dat Rob heeft geleverd voor Monsieur Saucisson in de Markthal. Rob is creatief in zijn foto's, levert goede kwaliteit en voelt goed de sfeer aan omtrent de foto's! Het was erg prettig om met hem samen te werken. Het viel op dat Rob in korte tijd precies aanvoelde wat wij wilden uitstralen als winkel. Alles verliep erg vlot in een fijne ambiance en hij nam de tijd waar nodig. Rob kan ik van harte aanbevelen!

  thumb Victoria Haan
 • 5 star review  Het was super prettig samen werken met Rob. Na een hele compacte briefing had hij direct door wat ik voor ogen had en dit heeft hij 100% waargemaakt met de foto’s! Tijdens de shoot voelde ik me op mijn gemak, hij had duidelijke instructies, tips en dacht goed mee om de optimale foto’s te krijgen. Rob dank je wel, je ziet mij snel weer terug voor de volgende sessie! Een echte aanrader!

  thumb Anique Mak van Waay
 • 5 star review  Zeer tevreden over het werk dat Rob voor mij heeft geschoten! Verdiept zich in je product, wat je product moet uitstralen en probeert het beste naar boven te halen. Bovenal prettig persoon om mee te werken. Ik raad hem zeker aan!

  thumb Tom Kamps
 • 5 star review  Mocht je opzoek zijn naar een professionele en representatieve fotograaf? Dan raad ik RobLipsius aan! Door zijn professionele manier van werken en oog voor detail creëert hij de kwalitatief hoogwaardige en mooie foto's!

  thumb Mark Lipsius
 • 5 star review  Rob heeft foto’s gemaakt voor ons bedrijf! Van het personeel dat aan het werk was tot mooie sfeer beelden. Ongedwongen sfeer. Erg goede foto's. Snel geleverd!!!

  thumb niels lipsius

GRATIS INTAKEGESPREK

Neem contact met me op via onderstaand formulier, dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw wensen en de mogelijkheden.

Total: