PORTRET FOTOGRAFIE

Een van mijn specialiteiten is portretfotografie.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Van zakelijke portretten op een strakke achtergrond tot casual shoots in de buitenlucht. Hierbij vind ik het belangrijk iemands persoonlijkheid te vangen in een zo echt mogelijk beeld.
Ben je op zoek naar een portretfotograaf voor headshots van personeel, jezelf of voor je portfolio als model?

Neem vrijblijvend contact met me op via het formulier hiernaast. Of geef me gewoon een belletje, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Mijn gegevens:
06 4000 74 32
hello@roblipsius.com

EEN GOED PORTRET

Elke persoon goed op de foto krijgen, dat is mijn doel. Geen geposeerde houdingen. Geen geforceerde lach. Maar juist oprecht. De echte jij. Ik stel je op je gemak en zorg ervoor dat de shoot soepel verloopt. No awkward moments. Niets geforceerd. Maar juist relaxed.

Of het nu gaat om zakelijke portretten voor een multinational bedrijf, foto’s voor je portfolio als model, portretfoto’s voor eigen gebruik of foto’s voor je Insta timeline.

 • review rating 5  Mocht je opzoek zijn naar een professionele en representatieve fotograaf? Dan raad ik RobLipsius aan! Door zijn professionele manier van werken en oog voor detail creëert hij de kwalitatief hoogwaardige en mooie foto's!

  thumb Mark Lipsius
 • review rating 5  Rob heeft foto’s gemaakt voor ons bedrijf! Van het personeel dat aan het werk was tot mooie sfeer beelden. Ongedwongen sfeer. Erg goede foto's. Snel geleverd!!!

  thumb niels lipsius
 • review rating 5  Rob Lipsius is een fijne fotograaf om mee te werken. Voelt je wensen goed aan en stelt je op je gemak. Soms is het net alsof hij niet eens aanwezig is wat mensen als prettig ervaren. Ook de foto’s zijn van fantastische kwaliteit en snel opgeleverd.

  thumb Robbin de Bont
 • review rating 5  Top fotograaf! Creëert een prettige informele sfeer. Hij heeft de verschillende opties direct laten zien op de laptop. Zeer tevreden met het eindresultaat. Fijn zo'n pragmatische aanpak!

  thumb Nesrine Belayachi
 • review rating 5  Professionele fotoshoot van Rob op ons kantoor in Barendrecht. Goede aanwijzingen, hoog kwaliteit en een gezellige jongen. Ook is het resultaat helemaal top!

  thumb leslie buying

GRATIS INTAKEGESPREK

Neem contact met me op via onderstaand formulier, dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw wensen en de mogelijkheden.

Total: