CORPORATE & BUSINESS FOTOGRAAF

Bedrijven, kantoren, corporate reportage en zakelijke portretten.

Door goede foto's van jouw bedrijf en de werksfeer wordt jouw website direct een stuk aantrekkelijker. Ben jij op zoek naar foto's van je bedrijf en personeel? Hier kan ik je mee helpen. In mijn ervaring als corporate fotograaf weet ik precies hoe ik onopvallend binnen jouw bedrijf kan bewegen om zo voor de mooiste plaatjes te zorgen.

niks

Foto's van het nieuwe kantoor, zakelijke portretten van het personeel of sfeerfoto's voor op je website?

Neem vrijblijvend contact met me op via het formulier hiernaast. Of geef me gewoon een belletje.

Mijn gegevens:
06 4000 74 32
hello@roblipsius.com

EEN GOEDE SFEERIMPRESSIE

Ik zorg ervoor dat jou bedrijf, kantoor en/of personeel piekfijn op de foto komt en je deze met trots aan (potentiële) klanten zult laten zien.

INTERIEURFOTOGRAFIE

Een nieuw kantoor, nieuw bedrijfspand, werkplekken opnieuw ingericht of gewoon toe aan nieuwe foto’s? Ik doe het voor je. Of het nu gaat om foto’s van de nieuwe kantoorruimte, restaurant, schoonheidssalon of yoga-studio.

Ik help je niet alleen aan goede foto’s, maar ik zorg ook dat er op alle details is gelet. Hierdoor kunnen we de foto’s naar een nog hoger niveau tillen. Voorafgaand aan de shoot stuur ik je een checklist die je kunt nalopen om te zorgen dat jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de shoot. Denk hierbij aan het in orde en netjes maken van de kantoorruimte, of personeel instructies geven om bijvoorbeeld zwarte kleding te dragen. Door mijn ervaring help ik je overal over na te denken en zo tot het beste resultaat te komen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Wat voor portretten je ook wil, ik kan het voor je regelen. Strak in pak, of lekker casual. Een witte, zwarte of gekleurde achtergrond? Samen met jou kijk ik wat het beste bij jouw bedrijf past. Ik zorg dat jouw personeel zich op zijn gemak voelt bij mij als fotograaf, om zo de beste resultaten te kunnen garanderen.

BUSINESS SFEER

Mensen aan het werk, de echte sfeer van het bedrijf. Voor dit soort foto’s wordt niks in scene gezet, maar leg ik juist vast wat er echt gebeurt. Mensen aan het werk, een vergadering, lunchafspraak of potje tafeltennis. Dit geeft een uitstekend beeld van jouw bedrijf. Dit soort foto’s doen het erg goed op websites, maar tevens ook op social kanalen. Om dit resultaat te garanderen heb ik een manier gevonden om onopvallend door een bedrijf te bewegen en op deze manier zo echt mogelijke momenten vast te leggen.

GRATIS INTAKEGESPREK

Neem contact met me op via onderstaand formulier, dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw wensen en de mogelijkheden.

Total: